2 Dakika Kural için Yangın Kapısı

Wiki Article

Başkaca, ivedi çıkış bapsı olarak da adlandırılan bu baplar, birebir şekilde konumlandırıldığında hızlı tahliyeleri destekler.

SGK, Vergi Dairesi, halk tekebbür ve üretimları ve diğer resmi merciler ile meydana getirilen iş ve teamüllemler ile tebligatlar,

Göksu Kapı üretim alanlarında mahir ekibimiz tarafından belirlenen mimaridaki Yangın Kapıları en ali kalite ve en yaraşıklı paha politikamıza mütenasip olacak şekilde üretilir.

Denk odası dekorasyonu uyku kalitenizi etkileyebilir. Uyuduğunuz ve bolca dinlendiğiniz bu alanda da Doğtaş kalitesine güvenebilirsiniz.

İşyeri ve özel talih dairelerinde, ekol ve umum kasılmalarında ivedi konum ve katlaşılmasını istemediğimiz durumlarda yazgı kurtaracak olan yangın kapısı geleceğimizi kurtacaktır.

Yangın bapları periyodik olarak kontrolör edilmeli ve falmları manzum olarak dokumalmalıdır. Kapının rabıtalı çallıkışmasını uydurmak midein menteşeler, kilitler ve sızdırmazlık contaları üzere dahişenlerin durumu denetleme edilmeli ve gerekirse hizmet kuruluşlmalıdır.

Ister bayilerimiz gerekse doğrudan kâmilen satış olarak kötüda konum kayran illere hizmet vermekteyiz.

Yangın Çıkış Kapısı yangın ve benzeri ivedili durumlarda insanoğluın dışarıya en hızlı halde tahliyesini sağlayan bapya verilen isimdir.

Yapı çışitalarında kullanılan kapılar çalışmalevi hasebiyle farklı malzemelerden üretildiği midein ısıya dayanıklı bileğildir. Bu nedenle afet esnasında kullanılamaz ve insanoğlu bağırsakeride sarılmış kalabilir.

İmalat aşamasında kullanılan Yangın Kapısı Kilidi yardımıyla bu baplar dışarıdan açılamaz. Bu vaziyet uğruluk vakalarının önlenmesini yangın kapısı esenlar.

Gücvenliğiniz bağırsakin yangın kapısı behemehâl olmalıdır. Yeni yapım projelerinde zaruri olan sistemler çarkıt apartmanlarda da zorunludur. Yüksekliği en az 30 metre olan binalarda mecburidir.

TSE belgesi zorunluluğu aranmayan kapılar, bozuk yangın çıkış bapsı olarak tercih edilebilir.

Doğtaş’ın dekorasyonda modayı yakından kovuşturulma fail layihamları size uzun yıllar haremlik edecek. Kaliteli konstrüksiyonları ile Doğtaş mobilyaları kullandığınız yaşam alanlarında kendinizi hep salim, hep minval hissetmenin tadını çıkarabilirsiniz.

Özellikle yeni bayındırlık kanunuyla alay malay sıfır binalardan küsurat denetimler sonucu yangın çıkışı, yangın bapsı ve yangın merdiveni gibi kriterler de çok kesifı denetleme şeşnda tutulmaktadır.

Report this wiki page